NYTT  LIV

– med Bevegelse fra Hjertet

et parkurs / retreat for par som ønsker fornyelse i parforholdet

på Søstrene Storaas Hotell i Jondalen (nær Kongsberg) 5. – 8. oktober 2023

Vi inviterer til en retreat for par i stille og naturskjønne omgivelser ved foten av Blefjell hvor dere kan få inspirasjon til fornyelse av parforholdet.

Vi ønsker å gi et trygt rom til å dele det som er sårbart med din partner, både det som gjør vondt og det som gjør godt – og få kontakt med dine dype lengsler og drømmer.

Mange par kan i perioder oppleve at kommunikasjonen preges av fastlåste mønstre og repeterende konflikter, og det oppleves vanskelig å bryte disse mønstrene. Denne workshopen er en sjanse til å ha tid og rom sammen med partneren din for å skape kontakt med hverandre på et dypere nivå, og å bli inspirert av andre par som også er interessert i å utvikle sitt parforhold.

Vi vil bruke naturen og bevegelse til å stimulere sanser på flere nivåer, og skape mulighet for en dypere integrasjon mellom tanker, følelser og kropp. Vi ønsker å rette oppmerksomhet på hvordan vi kommuniserer på flere nivåer i et intimt parforhold.

Denne workshopen vil gi dere en mulighet til å:

  • Komme i dypere kontakt med deg selv og din partner
  • Finne en dypere mening og en ny visjon for forholdet
  • Lære om bevegelsen fra hjertet – hjertet som veiviser
  • Forstå hvordan forholdet kan være en guide til personlig utvikling
  • Åpne forbindelsen mellom kropp, hjerte og sinn – og kontakten med din indre kjerne
  • Oppleve samspill og deling med andre par som er på samme reise

Vi starter med samling i seminarrommet torsdag 5. oktober kl. 16:00 – middag kl. 19:00. Workshopen avsluttes søndag 8. oktober med lunsj kl. 13:00.

Parskolen drives av

Workshopen vil bli ledet av:

Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes som begge er psykoterapeuter og er videreutdannet i parterapi ved The Centre for Gender Psychology (UK). Aase-Merethe har også gjennomført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine. Sammen holder de et trygt og støttende rom med kjærlighet, respekt og tilstedeværelse.

Booking og investering

Kursavgiften for workshopen er kr. 3.500,- pr. person (7000,- pr. par) ved påmelding og innbetaling av kursavgiften innen 1. august. Etter 1. august er prisen kr. 4.500,- pr. person.

Oppholdet på Søstrene Storaas kommer i tillegg og betales direkte til stedet ved utsjekk. For overnatting i dobbeltrom, samt helpensjon (frokost, lunsj og middag) i tre dager vil prisen være 5.100 pr. person.
Mer informasjon om stedet finner du på storaas.no