Parskolen SA drives av:

Øystein Simmenes og Aase-Merethe Hegg som begge er utdannet psykoterapeuter fra Norsk Institutt for Psykosyntese, og har sammen gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi (Creative Couple Work) ved The Centre for Gender Psychology (UK). De har mer enn 12 års erfaring med å holde kurs for par.
Øystein og Aase-Merethe har levd sammen som par i 24 år og har til sammen fem barn i alderen 20 – 34 år.

Parskolen drives av

For oss har forholdet vårt vært en læremester for kjærlighet og oppvåkning. Vi har vært igjennom smertefulle utfordringer, såret hverandre mange ganger og vært i nærheten av å bryte opp.Ved å bringe bevissthet og aksept til hva som skjer for oss begge og gi rom for følelser som kommer opp, har forholdet endret seg og kjærligheten fordypet seg. Vi har lært at jo mer transparente vi er og jo mer vi kan være med sannheten, jo mer vil kjærligheten få plass. Å jobbe gjennom våre egne utfordringer i forholdet har inspirert oss til å starte Parskolen.  

Mer om oss

Mannsgruppe leder Øystein

Øystein Simmenes

Underviser

er utdannet ved Norsk Institutt for Psykosyntese (NIP), og har praktisert som psykoterapeut siden 2004. Han har tilleggsutdanning som parterapeut og har også en periode vært tilknyttet NIP som foreleser og gruppeterapeut.
Som bakgrunn fra tidligere har han utdanning fra BI og Datahøgskolen, og har jobbet over 10 år med økonomi, administrasjon og it-utvikling i organisasjoner.
Øystein tilbyr også kurs og grupper spesielt for menn.

Aase-Merethe Hegg

Underviser

er utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006) med videreutdanning i parterapi, og har tatt i mot klienter siden januar 2007. Hun har også gjennomført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine.
Aase-Merethe er fra før utdannet siviløkonom (BI 1990) og har erfaring fra finans og økonomi i større industrikonsern. Hun er autorisert SGL-konsulent og har drevet selvstendig virksomhet innen coaching og teamutvikling. Aase-Merethe har flere års erfaring fra veiledning og ledelse.