Movement-gruppe

for kvinner

Gi deg selv en pause og rom til næring.

Jeg inviterer til et rom for kvinner – med kjærlighet, kraft og sårbarhet,

og til å la kroppen din vise vei til deg selv ved å uttrykke deg gjennom bevegelse.

Her får du mulighet til å gå innover og lytte til dine følelser i trygge omgivelser – og uttrykke deg med bevegelse – møte og dele med andre kvinner som er på sin reise.

Å bevege seg fra hjertet betyr for meg å bevege seg fra det som betyr noe for meg – fra det som berører meg og skaper følelser. Helt grunnleggende handler det om å la meg lede av kjærligheten og leve fra kjernen i meg.

Vi bruker meditasjon i bevegelse, en meditativ bevegelsespraksis og fridans som gir oss mulighet til å fordype kontakten med oss selv – forbinde kropp, hjerte og hode – og la sjelen komme mer til uttrykk. 

Dato: søndag 3. desember
Tid: kl. 11.00-14.00
Sted: Helsehuset Lierskogen, Gamle Drammensvei 98, Lierskogen
Pris: Kr 600,- 
Påmelding: bruk påmeldingsskjema , eller hvis du har spørsmål
så kan du kontakte Aase-Merethe på tlf. 90778164 eller mail: aase-merethe@parskolen.no

Opplevelse av fellesskap

I alle tider har kvinner møttes for å støtte og lære av hverandre. I den tiden vi lever i nå har det for mange blitt mer fokus på det som er på utsiden av oss selv, eller hverdagen har blitt for travel til å synke inn i seg selv og møte andre på et indre plan – på det som rører seg på innsiden.

Det å møtes i et fellesskap med andre kvinner som ønsker å oppdage og å være med sin egen sannhet, kan gi en trygghet til å møte både det som kan kjennes vondt og vanskelig, og å finne frem til din flotte diamant og indre kjerne. Å dele med andre kvinner kan gi en opplevelse av å bli møtt og forstått. Du kan lære mye av å lytte til andre kvinner og deres erfaringer. Dette kan gi deg en dypere identitet som kvinne.

Det har en uvurderlig verdi å møte andre likesinnede kvinner regelmessig – og skape et trygt rom i fellesskap.

Aase-Merethe har gjennomført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine (2019). Hun er også utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006), og har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi, Creative CoupleWork (2010).  I tillegg til terapivirksomhet har Aase-Merethe mange års erfaring fra veiledning og ledelse av grupper og enkeltindivider. Aase-Merethe har en åpen og imøtekommende stil.

Praktisk: Tøy som er lett å bevege seg i, gjerne lag på lag, og sko til å danse i om du trenger det men det fungerer bra barbeint. Ta med vannflaske og gjerne et teppe og liggeunderlag til avslappingen.