Bevegelse fra Hjertet

Gi deg selv en pause og rom til næring.

Jeg inviterer deg til å la kroppen din vise vei til deg selv ved å uttrykke deg gjennom bevegelse.

Her får du mulighet til å gå innover og lytte til dine følelser i trygge omgivelser – og uttrykke deg med bevegelse – møte og dele med andre som er på sin reise.

Å bevege seg fra hjertet betyr for meg å bevege seg fra det som betyr noe for meg – fra det som berører meg og skaper følelser. Helt grunnleggende handler det om å la meg lede av kjærligheten og leve fra kjernen i meg.

Movement Medicine er en meditativ bevegelsespraksis og fridans som gir oss mulighet til å fordype kontakten med oss selv – forbinde kropp, hjerte og hode – og la sjelen komme mer til uttrykk. 

Datoer høsten 2022:  11. september, 9. oktober, 6. november, 4. desember
Tid: søndager, kl. 11.00-14.00
Sted: Helsehuset Lierskogen, Gamle Drammensvei 98, Lierskogen
Pris: Kr 500,- pr. gang – eller kr. 1400,- som engangsbetaling på forskudd for hele høstsemesteret
Påmelding: bruk påmeldingsskjema , eller hvis du har spørsmål
så kan du kontakte Aase-Merethe på tlf. 90778164 eller mail: aase-merethe@parskolen.no

Aase-Merethe er Qualified Teacher and Facilitator fra School of Movement Medicine. Hun er også utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006), og har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi, Creative CoupleWork (2010).  I tillegg til terapivirksomhet har Aase-Merethe mange års erfaring fra veiledning og ledelse av grupper og enkeltindivider. Aase-Merethe har en åpen og imøtekommende stil.

Praktisk: Tøy som er lett å bevege seg i, gjerne lag på lag, og sko til å danse i om du trenger det men det fungerer bra barbeint. Ta med vannflaske og gjerne et teppe og liggeunderlag til avslappingen.