retreat for kvinner

Jeg inviterer til en helg for kvinner med Bevegelse fra hjertet

– et rom med kraft og kjærlighet i magisk natur kan gi et pusterom og næring til kropp og sjel.

Vi skal

  • Bevege oss til musikk – meditasjon i bevegelse – så kroppen kan romme hjertet ditt og du kan lande i deg selv.
  • Dele og lytte til andre kvinner ved å bruke metoden Bevegelse fra hjertet
  • Bruke naturen dersom været tillater det.

Å bevege seg fra hjertet betyr for meg å bevege seg fra det som betyr noe for meg – fra det som berører meg og skaper følelser. Helt grunnleggende handler det om å la meg lede av kjærligheten og leve fra kjernen i meg.

For mange av oss har det vært nødvendig å ta vare på og beskytte denne sårbare kjernen som inneholder vår innerste essens – hvem vi er og hva våre kvaliteter er. Vi har ofte lagt lag på lag av beskyttelse rundt hjertet, og det kan derfor være vanskelig å få kontakt med vår sårbarhet. Kjærligheten kan være pakket inn i uforløst smerte, sorg og frykt – vanskelige og vonde følelser som gjennom aksept og bevegelse kan åpne oss til hvem vi er og hva vi lengter etter og ønsker å gi.

I alle tider har kvinner møttes for å støtte og lære av hverandre. I den tiden vi lever i nå har det for mange blitt mer fokus på det som er på utsiden av oss selv, eller hverdagen har blitt for travel til å synke inn i seg selv og møte andre på et indre plan – på det som rører seg på innsiden.

Det å møtes i et fellesskap med andre kvinner som ønsker å oppdage og å være med sin egen sannhet, kan gi en trygghet til å møte både det som kan kjennes vondt og vanskelig, og å finne frem til din flotte diamant og indre kjerne. Å dele med andre kvinner kan gi en opplevelse av å bli møtt og forstått. Du kan lære mye av å lytte til andre kvinner og deres erfaringer.

Hindseter
Bli med til Hindsæter – et nydelig sted med nydelig mat og flott fjellspa.
gourmet
Fjellspa
Praktisk

Investering: kr 4990,– inkluderer kursavgift, overnatting i delt rom med en annen deltaker, frokost + smøre egen matpakke og gourmet middag.
Mot et tillegg på fra kr. 600,- til 1000,- (første kvinne til mølla) kan du få enkeltrom.
Det er også mulig å dele en sætersuite med en annen kvinne mot et tillegg på kr. 800,-. Da får dere seng i hver sin del av suiten med hvert sitt eget bad.

Bindende påmelding innen 1. mai med innbetaling av kursavgift kr 2300,- (ikke refunderbar). Hindsæter fakturerer oppholdet en uke før.

Vi møtes i seminarrommet på Hindsæter fredag 2. juni kl. 16 – innsjekking fra kl. 15 – og vi avslutter søndag kl. 13.

Aase-Merethe er Qualified Teacher and Facilitator fra School of Movement Medicine. Hun er også utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006), og har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi, Creative CoupleWork (2010).  I tillegg til terapivirksomhet har Aase-Merethe mange års erfaring fra veiledning og ledelse av grupper og enkeltindivider. Aase-Merethe har en åpen og imøtekommende stil.