Bevegelse fra Hjertet

Kom hjem til deg selv

Gruppe for kvinner

Jeg inviterer til en gruppe for kvinner som ønsker å komme hjem til seg selv med Bevegelse fra hjertet
– et trygt rom med kraft og kjærlighet kan gi magiske møter, pusterom og næring til kropp og sjel.
Mer enn noen gang trenger vi å stå trygt og stødig i vår egen kraft.

Vi vil:

  • dele og lytte til andre kvinner ved å bruke metoden Bevegelse fra hjertet
  • bevege oss til musikk – meditasjon i bevegelse/fridans – så kroppen kan romme hjertet ditt og du kan komme hjem til deg selv.

Dette vil være en lukket gruppe, som gjør at vi vil kunne skape en tryggere ramme for å komme dypere i deg selv, og vi kan møtes på et dypere nivå.

Påmelding: du kan kontakte Aase-Merethe på tlf. 90778164 eller mail: aase-merethe@parskolen.no for mer informasjon om fremtidige grupper og hvordan du kan bli med.

Hvorfor delta i denne gruppa?
I alle tider har kvinner møttes for å støtte og lære av hverandre. I den tiden vi lever i nå har det for mange blitt mer fokus på det som er på utsiden av oss selv, eller hverdagen har blitt for travel til å synke inn i seg selv og møte andre på et indre plan – på det som rører seg på innsiden.

Det å møtes i et fellesskap med andre kvinner som ønsker å oppdage og å være med sin egen sannhet, kan gi en trygghet til å møte både det som kan kjennes vondt og vanskelig, og å finne frem til din flotte diamant og indre kjerne. Å dele med andre kvinner kan gi en opplevelse av å bli møtt og forstått. Du kan lære mye av å lytte til andre kvinner og deres erfaringer.

Å bevege seg fra hjertet betyr for meg å bevege seg fra det som betyr noe for meg – fra det som berører meg og skaper følelser. Helt grunnleggende handler det om å la meg lede av kjærligheten og leve fra kjernen i meg.

For mange av oss har det vært nødvendig å ta vare på og beskytte denne sårbare kjernen som inneholder vår innerste essens – hvem vi er og hva våre kvaliteter er. Vi har ofte lagt lag på lag av beskyttelse rundt hjertet, og det kan derfor være vanskelig å få kontakt med vår sårbarhet. Kjærligheten kan være pakket inn i uforløst smerte, sorg og frykt – vanskelige og vonde følelser som gjennom aksept og bevegelse kan åpne oss til hvem vi er og hva vi lengter etter og ønsker å gi.

Aase-Merethe

Aase-Merethe har gjennomført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine. Hun er også utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006), og har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi, Creative CoupleWork (2010).  I tillegg til terapivirksomhet har Aase-Merethe mange års erfaring fra veiledning og ledelse av grupper og enkeltindivider. Aase-Merethe har en åpen og imøtekommende stil.