Bevegelse i indre og ytre landskap

– fra fastlåste repeterende mønstre til å erfare kjærlighet og intimitet

En workshop for par på Storestølen Fjellstue i Skarvheimen
14. – 18. september 2022
med Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes

Mange par kan i perioder oppleve at kommunikasjonen preges av fastlåste mønstre og repeterende konflikter, og det oppleves vanskelig å bryte disse mønstrene. Denne workshopen er en sjanse til å ha tid og rom sammen med partneren din for å skape kontakt med hverandre på et dypere nivå, og å bli inspirert av andre par som også er interessert i å utvikle sitt parforhold.

Vi vil bruke naturen og bevegelse til å stimulere sanser på flere nivåer, og skape mulighet for en dypere integrasjon mellom tanker, følelser og kropp. Vi ønsker å rette oppmerksomhet på hvordan vi kommuniserer på flere nivåer i et intimt parforhold.


Denne workshopen vil gi dere en mulighet til å:


Workshop format

Vi starter med samling i seminarrommet onsdag 14. september kl. 18:00. Middag kl. 19:30.
Det blir ca. 5-6 timer med aktivitet i gruppe hver dag, og en lengre lunsj pause midt på dagen med ekstra tid til egen disposisjon. En av dagene vil vi være ute, med en kombinasjon av manns- og kvinnegrupper, og felles opplegg.
Workshopen avsluttes søndag 18. september med lunsj kl. 13:00.

Workshopen vil bli ledet av:Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes
 er begge psykoterapeuter og er videreutdannet i parterapi ved The Centre for Gender Psychology (UK). Aase-Merethe er også Qualified Teacher and Facilitator fra School of Movement Medicine. Sammen holder de et trygt og støttende rom med kjærlighet, respekt og tilstedeværelse.

Sted

Storestølen Fjellstue ligger ved Strandavatnet i hjertet av Skarvheimen og stedet innbyr til naturopplevelser i vill og vakker natur. Vertskapet Anne Gørild og Tore har fokus på å tilby en variasjon av helsebringende aktiviteter og unike naturopplevelser i nærområdet. De er også spesielt opptatt av maten som tilberedes av økologiske, rene og lokale råvarer, og serveres delikat og smakfullt.


Reise

Storestølen ligger langs Fylkesvei 50 mot Geiteryggen, omtrent halvveis mellom Oslo og Bergen. Avstand fra Oslo (og Bergen) er ca. 24 mil, med bil kan du regne med tre og en halv til fire timers kjøring. Det er også mulig å ta tog til Ål stasjon og bli hentet der.
Mange opplever reisen til som en betydningsfull del av prosessen, hvor du gradvis kan merke at du legger igjen hverdagen hjemme og åpner opp for å ta inn nye opplevelser.


Booking og investering

Kursavgiften for workshopen er kr. 3.500,- pr. person (7000,- pr. par).
Oppholdet på Storestølen kommer i tillegg og betales direkte til stedet ved utsjekk. For overnatting i dobbeltrom, samt helpensjon (frokost, lunch og middag) i fire dager vil prisen være ca. 5.500 pr. person.

Retreat Storestølen

Bevegelse i indre og ytre landskap

– fra fastlåste repeterende mønstre til å erfare kjærlighet og intimitet

En workshop for par på Storestølen Fjellstue i Skarvheimen
14. – 18. september 2022
med Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes

Mange par kan i perioder oppleve at kommunikasjonen preges av fastlåste mønstre og repeterende konflikter, og det oppleves vanskelig å bryte disse mønstrene. Denne workshopen er en sjanse til å ha tid og rom sammen med partneren din for å skape kontakt med hverandre på et dypere nivå, og å bli inspirert av andre par som også er interessert i å utvikle sitt parforhold.

Vi vil bruke naturen og bevegelse til å stimulere sanser på flere nivåer, og skape mulighet for en dypere integrasjon mellom tanker, følelser og kropp. Vi ønsker å rette oppmerksomhet på hvordan vi kommuniserer på flere nivåer i et intimt parforhold.


Denne workshopen vil gi dere en mulighet til å:

  • Komme i dypere kontakt med deg selv og din partner
  • Finne en dypere mening og en ny visjon for forholdet
  • Lære om bevegelsen fra konflikt til transformasjon
  • Forstå hvordan forholdet kan være en guide til personlig utvikling
  • Åpne forbindelsen mellom kropp, hjerte og sinn – og kontakten med din indre kjerne
  • Oppleve samspill og deling med andre par som er på samme reise
  • Kjenne på samhørighet i manns- og kvinnegrupper


Workshop format

Vi starter med samling i seminarrommet onsdag 14. september kl. 18:00. Middag kl. 19:30.
Det blir ca. 5-6 timer med aktivitet i gruppe hver dag, og en lengre lunsj pause midt på dagen med ekstra tid til egen disposisjon. En av dagene vil vi være ute, med en kombinasjon av manns- og kvinnegrupper, og felles opplegg.
Workshopen avsluttes søndag 18. september med lunsj kl. 13:00.

Workshopen vil bli ledet av:

Parskolen drives av


Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes
 er begge psykoterapeuter og er videreutdannet i parterapi ved The Centre for Gender Psychology (UK). Aase-Merethe er også Qualified Teacher and Facilitator fra School of Movement Medicine. Sammen holder de et trygt og støttende rom med kjærlighet, respekt og tilstedeværelse.

 

Anne Gørild og Tore

Sted

Storestølen Fjellstue ligger ved Strandavatnet i hjertet av Skarvheimen og stedet innbyr til naturopplevelser i vill og vakker natur. Vertskapet Anne Gørild og Tore har fokus på å tilby en variasjon av helsebringende aktiviteter og unike naturopplevelser i nærområdet. De er også spesielt opptatt av maten som tilberedes av økologiske, rene og lokale råvarer, og serveres delikat og smakfullt.


Reise

Storestølen ligger langs Fylkesvei 50 mot Geiteryggen, omtrent halvveis mellom Oslo og Bergen. Avstand fra Oslo (og Bergen) er ca. 24 mil, med bil kan du regne med tre og en halv til fire timers kjøring. Det er også mulig å ta tog til Ål stasjon og bli hentet der.
Mange opplever reisen til som en betydningsfull del av prosessen, hvor du gradvis kan merke at du legger igjen hverdagen hjemme og åpner opp for å ta inn nye opplevelser.


Booking og investering

Kursavgiften for workshopen er kr. 3.500,- pr. person (7000,- pr. par) ved påmelding og innbetaling av kursavgiften innen 10. august.
Etter 10. august er prisen kr. 4.500,- pr. person.
Oppholdet på Storestølen kommer i tillegg og betales direkte til stedet ved utsjekk. For overnatting i dobbeltrom, samt helpensjon (frokost, lunch og middag) i fire dager vil prisen være ca. 5.500 pr. person.