Aase-Merethe og Øystein er dedikerte, dyktige og varme kursholdere. De gir en godt balansert undervisning, der både utfordringer og omsorg går hånd i hånd.

R:
Jeg ønsket å få tilbake de gode følelsene overfor min partner. Kurset ledet meg dit, men via en omvei: jeg fikk kroppslig kontakt med vonde barndomsminner og sår som jeg bærer med meg. Når jeg fikk hjelp til å dele de med min partner; ble lyttet til, forstått og akseptert ble jeg fylt med en dypere følelse av aksept fra meg selv, fra henne og kjente en dypere kjærlighet til min partner. Jeg forstod at en dypere intimitet ikke bare handler om å få de gode og varme følelsene for hverandre, men også det at man gjennom å dele det som er vanskelig. Gjennom å berøre hverandres sår og smerter er man en viktig del av prosessen med å lege og hele sin partners sår. Jeg har gjennom kursdagene erfart meg sårbar, fortvilet, redd, ensom, sint, forlatt, avvist, utfordret, akseptert og omfavnet – og dypt elsket av min partner.

Å M:
Kurset gav meg kunnskap og praktiske øvelser for å forstå de uheldige mønstrene jeg og min partner kan komme inn i, og hvordan de kan brytes. Ved hjelp av bevegelser/dans og samtale lærte jeg mer om både mine egne følelser og min partners følelser- og hvordan disse ubevisst påvirker hverandre i hverdagen. Kurset gav meg støtte til å være tro mot meg selv og dermed opplevde jeg også en dypere intimitet med min partner. Jeg opplevde en tydeligere og mer ekte gjensidig støtte i parforholdet.
Takket være et svært godt og velbalansert opplegg mener jeg at både jeg selv og min partner har utviklet oss og fått ny inspirasjon til å jobbe videre med vårt forhold.
Jeg tenker at vi fikk mye mer enn det vi investerte i tid og penger.